martes, 26 de julio de 2011

Noves propostes

Hola noies,

He afegit novetats a l'entrada "Propostes de dansa":

1. Hi ha un espectacle Music 2011, que es fa al Teatre Clavé de Tordera per una associació de teatre musical els dies 13 i 14 d'agost a les 22h i 19h respectivament, per una associació amateur de teatre dansa, que organitza Glòria, mare d'una de les ballarines de musicals com "Hoy no me puedo levantar", "40 Principales", etc. El preu de les entrades és de 7e però ens pot sortir a 6e si som més de 10 persones.


2. Al final he vist que el Ballet Nacional de Cuba té més dies d'actuació des del 7 al 18 de setembre a les 18:30h, 21h i 22h depenent del dia al Teatre Tívoli. Entrades des de 23 a 43e. A mi m'agradaria anar-hi el dissabte 10 perquè la primera sessió és a les 18:30h cosa que ens permetria anar i tornar en tren. La Dafne i jo coincidim que unes bones localitats són les de 38e però si no us les podeu pagar, les de 33 i 28e també estan bé.

Hauríem de decidir-nos per agafar-les abans no s'acabin. Us sembla bé donar-me una resposta abans del 30 de juliol? Així podríem agafar els seients dilluns 1 d'agost. De tota manera si alguna les vol anar agafant, (perquè segurament no podrem estar sentades totes juntes) no cal que s'esperi a diumenge. Es poden comprar per mitjà del següent enllaç.

Miryam

1 comentario:

  1. Es una buena idea, haber si podeis organizar un grupito par is a ver el Lago de los cisnes.

    ResponderEliminar