martes, 16 de agosto de 2011

Associació Cultural i Recreativa Pere Cot

Bones noies,

Dissabte vaig estar en la representació de fi de curs de l'A.C.R Pere Cot i em van passar una publicitat. Us la reprodueixo per si alguna està interessada:

"T'agrada fer teatre, dansa, cant i altres activitats artísitiques? Doncs vine!Som una entitat amb més de 30 anys d'experiència. Representem obres de teatre, Musicals, Pastorets i altres espectacles. També impartim formació en dansa [...] espanyola, contemporani, jazz, teatre i cant amb professors titulats i amb experiència professional."

Entre els professionals hi ha Gisela Prunera ballarina de musicals com Fama, Hoy no me puedo levantar, 40Prinicipals... i entre els ballarins hi ha membres de l'institut del teatre.

Per les que estan interessades en complementar la seva formació com a ballarines en musicals i amb un ampli repertori d'estils, així com per anar agafant confiança a l'escenari. Per a més informació podeu dirigir-vos a C/ Dr. Fleming, 38 08490 Tordera, escriure un correu a asocperecot@correu.vilaweb.com o trucar al 937640010

Miryam

No hay comentarios:

Publicar un comentario